Quines qualitats has de tenir com a gerent d’una Pime?

Ser el o la gerent d’una Pime és tant una professió com una manera de viure, i això és una cosa que comparteixen tots els nostres clients, i és que dirigir amb èxit un negoci és un desafiament personal i professional que demana una sèrie de característiques emocionals i personals que no podem passar per alt.

A continuació, t’expliquem quines capacitats has de tenir com a gerent perquè el teu dia a dia sigui més senzill i efectiu:

  • Saber entendre l’entorn i la cultura de l’organització. Això ens permet estar atents als canvis i proposar les millores necessàries per al nostre equip.
  • Dominar la persuasió, basant-nos en un bon control de la comunicació i de l’exposició d’idees.
  • Entendre que la vida és més que diners, i estar atent als propòsits i a les millores que la teva Pime pot oferir al seu entorn.
  • Detectar els canvis de tendències en el mercat i les seves necessitats.
  • Tenir intuïció en els negocis, i a això ens referim al punt anterior: detectar canvis en el mercat i proposar millores per a satisfer noves necessitats. Això permet que no ens quedem estancats i sempre vulguem fer el mateix.
  • Conèixer bé les finances de la teva Pime. I és que un gerent ha de tenir un bon control financer per a poder prendre les millors decisions (i aquí podríem parlar-te del centre de costos…)
  • Ser bo com a catalitzador d’innovació de l’entorn, escoltant clients, treballadors i proveïdors i apostant per innovació com un dels motors de la teva Pime.

Què et sembla? Afegiries algun més? Estem atents.

Arian Bel


Posted

in

by

Tags:

Comments

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: